4. heinäkuuta 2013

Furbabies

Ciao!

Tänään tuli sitten tehtyä vähän pitemmän ajan hankinta. Nimittäin kaksi marsua! Käytiin eilen äitin kanssa Rauman Taikatassussa kattomassa otuksia ja sieltä ei oikee sopivaa löytyny mikä oli erittäin hyvä asia nimittäin tänään Euran eläinkaupasta löytyi kaks niin sulosta pötkylää Oli senki takia vielä onni matkassa, että sieltä sai kaks marsua samalla hinnalla ko Raumalta yhden.. ja oli vielä 20% tarjous jos osti tarvikkeet myös :) 




Vähän nimiä mietttynä valmiiks, viel ku osais päättää mitkä sit olis parhaiten sopivat poitsuil :)
Pallerot kotiutuu ens viikolla joku pv. Häkkiä heillä ei ollu täl hetkellä saatavissa ni ei voinu senkään takia niitä heti mukaan ottaa. Ja oon vielä Raumalla lauantaihi asti ni ei olis ollu kiva raahata niitä tänne ja parin päivän pääst takasin Euraan.

Mutta heistä kertoilen sitte vähä enemmän ko on vähä tutustunu ja eivät ole nii arkoja ja eivät painele heti heinäkasan alle piiloo :D

Arrivederci!

2 kommenttia:

  1. Kannatan BlackJackia ja Felixiä. Ne näyttää ihan sen nimisiltä :).
    Felixiltä näyttää vaaleempi ja tummempi tietysti BlackJackilta :D

    VastaaPoista
  2. Määki tykkään tost Black Jackist :D mää olen noist nimist jo omat lempparini valinnu, mut täytyy ny odottaa et ne kotiutuu enne ko rupee päättämää et mitkä niist ny sitte tulee :)

    VastaaPoista