16. heinäkuuta 2015

Thinking about my future

Tuli kauhea hinku taas kirjotella joten tässä sitä nyt ollaan, yli vuoden tauon jälkeen. Blogi sai uuden nimen ja ulkoasun ja yritän tästä nyt tehdä vähän positiivisemman. Olen nyt päättänyt että yritän keskittyä enemmän positiivisiin asioihin kun niihin negatiivisiin. Saa nähdä miten tässä onnistun. Alku on aina hankalaa.. niin ne ainakin väittävät. 

Latasin kokeilu mielessä Headspace meditaatio appin. Eilen kokeilin ensimmäisen päivän ja pakko myöntää että kyllä se vaan oli hyvä! 10 minuuttia kestää yksi harjoitus ja joka päivä pitäisi sellainen tehdä. Ja teenkin! Olen myös ladannut 7 minutes workout appin ja sitäkin aina satunnaisesti käyttänyt. Joka päivä sekin 7 minuuttia pitäisi päivästä löytyä sille treenille, mutta laiskuus vie voiton. Tämän asian yritän myös parhaani mukaan korjata lähitulevaisuudessa. 

Tässä on ruvennt muutenkin vähän tulevaisuuden suunnitelmia mietiskelemään. 22 vuotta tule mittariin lokakuussa ja mulla ei oo vieläkään aavistustakaan mitä haluan elämältäni. Missä haluan asua? Suomessa vai jossai muualla. Mitä haluan tehdä työkseni? Koulunpenkille vai ei? Mikä ala? Milloin? Kysymykset jotka ovat pyörineet päässä jo jonkun aikaa. Pystynkö? Uskallanko? Onko tuttu ja turvallinen sittenkin parempi?

Tässä tämän illan mietiskelyt.. Joku päivä jatketaan. Teen myös uuden asuntopostauksen heti kun olen saanut tämän siivottua! :D




4 kommenttia:

  1. Olipas kivaa tekstiä, itte mieteskelen ihan samoi juttuja mut aattelen nii et päivä kerrallaan ja aika näyttää mitä tapahtuu :) ja pitäs vaa uskaltaa tehä asioita ja kokeil eri juttui vaikkei se helppoo olekkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä :) Ei vaa haluis et joku päivä herää sillai et tajuaa et parhaat vuodet o takan jo..

      Poista
  2. Melkein samoilla linjoilla, perhe jo on ja koti, mutta en tiiä mitä haluis työkseen tehdä ja keskustelut tulevaisuudesta ei anna positiivista kuvaa työpaikkojen pysyvyydestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kans yks ongelma. Heti ku on päässy kivaan työhön ni sekään ei kestä.

      Poista